Eendaagse cursus beïnvloeden van Beweeggedrag – op en rondom school

In deze cursus leer je op een systematische manier kijken naar welke stimulerende- en belemmerende factoren er spelen op- en rondom jouw school die het beweeggedrag van je leerlingen beïnvloeden.
 

Over de cursus ‘Beïnvloeden van Beweeggedrag – op en rondom school’

Wat doet jouw school aan het stimuleren van dagelijks gezond bewegen van leerlingen? En is dit meer dan het organiseren van de jaarlijkse sportevenementen, de reguliere lessen LO en eventuele vrijblijvende mogelijkheden om actief te zijn in de pauzes? In deze cursus leer je hier systematisch naar kijken zodat je ziet wat je school nog meer kan doen en op welke wijze je hiermee aan de slag kunt.

In deze module krijg je les van ervaren docenten die binnen het lectoraat veel ervaring hebben opgedaan met het duurzaam stimuleren van het beweeggedrag van leerlingen op verschillende scholen. Ze bespreken inspirerende voorbeelden en ondersteunen jou op welke manier je zelf hiermee aan de slag kunt gaan op je eigen school.

Voor wie?

De cursus is bedoeld voor docenten in het primair- of secundair onderwijs die het gezond bewegen van hun leerlingen op een duurzame manier willen gaan bevorderen.

Dan sluit de cursus ‘Beïnvloeden van Beweeggedrag – op en rondom school’ perfect aan bij jouw ambities.