Masterclass Healthy Ageing #5

Deze masterclass is een initiatief van de master Healthy Ageing van Fontys. 

Datum: 14 december 2022 van 10.00 tot 12.00 uur.
Locatie: Fontys Sporthogeschool te Eindhoven. Het thema van deze editie is ‘Vitaliteit in de baas haar tijd’.

Inloop en welkom door Frank Bauman
Docent bij de opleiding Sportkunde waarbij hij lesgeeft in gedragsverandering. Daarnaast is hij programmamanager van het interne Fontys Sporthogeschool project Move to Health. Zowel in de ontwikkeling, onderzoek en praktijk werkt Frank verschillende jaren aan het thema vitaliteit op de werkvloer. Daarin heeft hij verschillende vitaliteits-/beweegprogramma’s opgestart bij onder andere Fontys, CZ, Amarant zorggroep en de Workplace Vitalityhub.

 

Marjolein Janssen, Manager Health & Wellbeing Philips Benelux
Marjolein Janssen studeerde gezondheidswetenschappen in Maastricht, met arbeid en organisatie als specialisatie. In haar rol als manager Health & Wellbeing binnen Philips zet ze beweging en gezondheid hoog op de agenda bij Philips. Vandaar dat zij aanhaakt op het thema vitaliteit op de werkvloer. 

 
Steven Vos
Steven Vos is een bruggenbouwer tussen disciplines, beleidsdomeinen en sectoren, maar vooral tussen mensen. Hij wil mensen inspireren en enthousiasmeren om hun grenzen te verleggen en elkaars expertises te versterken, met respect voor ieders eigenheid en talenten. Samen met een team van enthousiaste onderzoekers wil hij nadrukkelijk bijdragen aan het slim en duurzaam verankeren van een actieve leefstijl op op maat van personen en hun omgeving. Het onderzoek situeert zich op het snijvlak van diverse disciplines.
 

Mauro van de Looij
Docent in de psychologie. Naast het geven van diverse (met name vaardigheids)vakken begeleid hij studenten. 

Afsluiter