Bruggenbouwen bij EIZT

Onze bruggenbouwer Jeroen Bovens was bij een werkoverleg van expertisecentrum voor innovatieve zorg en technologie (EIZT) met Fontys Hogeschool en Zuyd Hogeschool.

Naast werk binnen Fontys Sport en Bewegen is onze bruggenbouwer Jeroen Bovens namens de het instituut als onderzoeker ook actief voor het lectoraat Professionele Werkplaatsen en was hij medeorganisator van onderstaande werkconferentie bij Zuyd Hogeschool | Zuyd University of Applied Sciences.

Het doel van de bijeenkomst was om elkaar (als hogescholen) en elkaars initiatieven, projecten en onderzoeken beter te leren kennen rondom het thema van Living Labs & Professionele Werkplaatsen; integreren van leren, werken en innoveren. Hiervoor kwamen onderzoekers e.a. betrokken collega’s vanuit Fontys Hogeschool en Zuyd bij elkaar waar ik ook een van de sessies leidde.
 
Voor Fontys vertalen we deze kennis (o.a. dmv gebruik praktische tools) naar onze eigen professionele werkplaatsen zoals de partnerships en collega’s die werkzaamheden uitvoeren op het snijvlak van onderwijs en beroepspraktijk om zo te kunnen groeien in hun rol en de samenwerkingen met werkveld te versterken.