Fontys SHARE 2021

Fontys SHARE 21 januari 2021 – Een leven lang bewegen is het jaarlijks kennisevent speciaal voor het werkveld van sport, onderwijs en gezondheid. We bieden een interessante en informatieve mix van workshops met actuele onderwerpen waarin sport en bewegen centraal staat en waarmee we de brug slaan tussen theorie en praktijk op weg naar een leven lang bewegen.

Over Fontys SHARE 2021

Fontys SHARE is een jaarlijks terugkerend online kennisevent speciaal opgezet voor het werkveld van sport, welzijn en gezondheid. We streven naar een leuke en interessante mix van webinars met actuele onderwerpen. Dit jaar hadden we onder andere webinars over ‘Vitaliteit op de werkvloer’, ‘Motivationeel leerklimaat in de les LO’, Evidence-based innoveren in het sociaal domein’, ‘Motiverend coachen’ en ‘Voedingsgedrag’.

Fontys Sport en Bewegen gelooft dat ‘een leven lang bewegen’ mede gerealiseerd wordt door samen met studenten én werkveld in een inspirerende onderwijs- en onderzoeksomgeving te werken aan vernieuwende en voor de praktijk relevante oplossingen. Oplossingen om iedereen van jong tot oud verantwoord te laten bewegen. Om onze kennis en ervaring te delen organiseren we jaarlijks een kennisevent. Zo blijf je op de hoogte van de laatste kennis en inzichten en word je geïnspireerd door succesvolle projecten uit de praktijk. 

Op deze middag delen docenten en onderzoekers van Fontys Sport en Bewegen en niet in het minst het werkveld hun kennis en ervaring.  Denk aan sessies over ‘Een leven lang bewegen begint bij de basisschool’, ‘Hoe ontwerpen we sportapps’, ‘Een pedagogisch prestatieklimaat in de sport kan dat wel?’, ‘Actief leven en gezonde stress’ en nog veel meer interessante thema’s die je als sport- en beweegprofessional kunt bijwonen.