Innovatiemanager Vitaliteit

Wil jij je vitaliteitsbeleid duurzaam inzetten en niet werken met losse acties? Ben je op zoek naar hulp om een duurzaam vitaliteitsbeleid in te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
 

Over de cursus ‘Innovatiemanager Vitaliteit’

De mensen in jouw organisatie ondersteunen bij hun gezondheid is waar jij goed in bent. Soms heb je het gevoel dat je van project naar project vliegt. Wat jij wilt is duurzaam een vitaliteitsbeleid inzetten. Dus wil jij een blijvende impact maken met jouw beleid? Dan vind je de sleutel tot duurzaam succes in een goed doordacht plan voor de lange termijn.

Waarom deze cursus?

Deze unieke cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst is gewijd aan een specifiek thema. Zo leer jij de hulpmiddelen en vaardigheden aan om vitaliteitsbeleid op te zetten. Wij leren je om een scherpe analyse van het probleem te maken. Bovenal heb jij straks de juiste middelen in handen om duurzame oplossingen te bedenken. In deze cursus staat jouw context centraal. En wat je leert pas je direct toe in de praktijk.

Voor wie?

Deze cursus is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met een vitaal beleid op de werkvloer. Denk bijvoorbeeld aan vitaliteitsmanagers, HR managers en HR adviseurs.

Dan sluit de cursus ‘Innovatiemanager Vitaliteit’ perfect aan bij jouw ambities.