Vernieuwde Associate degree opent deuren naar Buurtsportcoach en Ondernemende Leefstijlcoach Profielen!

Ontdek de vernieuwde Associate degree Sport van Fontys Sport en Bewegen, nu met twee boeiende uitstroomprofielen die het werkveld nog beter bedienen! Naast Topsport- en Talentcoach introduceren we met trots het profiel Buurtsportcoach en Ondernemende Leefstijlcoach. Speciaal ontwikkelt om MBO afgestudeerden en zij-instromers een dynamische en veelzijdige opleiding te bieden.

 

Als Fontys Sport en Bewegen streven we ernaar om professionals op te leiden die een significante impact kunnen maken binnen de wereld van sport en bewegen. Met het profiel Buurtsportcoach richten we ons op het creëren van impact door sport en bewegen in de gemeente en georganiseerde sport. De Ondernemende Leefstijlcoach focust op het bevorderen van een gezonde levensstijl. De Topsport- en Talentcoach leidt op om het beste uit topsporters en talenten te halen om optimaal te kunnen presteren. Onze programma’s bieden niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische vaardigheden die direct toepasbaar zijn in het werkveld.

 

Ben jij een MBO afgestudeerde of zij-instromer die gepassioneerd is over sport en bewegen, coaching, en leefstijl? Dan nodigen we je uit om met ons in gesprek te gaan. Ontdek hoe Fontys Sport en Bewegen jouw carrière in de sport naar nieuwe hoogten kan brengen. Word een expert op het gebied van Buurtsportcoaching, Ondernemende Leefstijlcoaching of Topsport- en Talentcoaching en maak het verschil in de sport- en beweegwereld van morgen! Neem vandaag nog contact met ons op en laat je inspireren door de mogelijkheden die onze vernieuwde Associate degree Sport te bieden heeft.