Fontys SHARE 2022

FontysSHARE – Een leven lang bewegen is het jaarlijks kennisevent speciaal voor het werkveld van sport, onderwijs en gezondheid. We bieden een interessante en informatieve mix van workshops met actuele onderwerpen waarin sport en bewegen centraal staat en waarmee we de brug slaan tussen theorie en praktijk op weg naar een leven lang bewegen.

FontysSHARE 2022

Fontys SHARE 2022 vond plaats op dinsdag 25 januari om 13:00 uur met een gezamenlijke opening. Aansluitend vonden er 3 rondes met workshops plaats. Na deze rondes volgde een gezamenlijke afsluiting. De rondes waren verdeeld in 6 kennisthema’s;

1. Leren bewegen
2. Actieve leefstijl
3. Beweegvriendelijke omgeving
4. Ontwikkelingen binnen Fontys
5.  Ontwikkelingen werkveld
6. Sportkundige als Leefstijlcoach

Infopleinen

Fontys SHARE 2022 begon met een opening en keynote. Aansluitend kon je naar CS SHARE, het centrale meetingpoint in Teams waar de hele middag ons team stond en waar het vertrekpunt naar alle workshoprondes te vinden was.

Check de digitale infomarkt met interessante informatiepleinen over de actuele onderwerpen ‘upgrade jezelf’, ‘leren bewegen‘, ‘buurtsport’‘onderzoek’‘leefstijl’ en ‘events’.

Op deze middag delen docenten en onderzoekers van Fontys Sport en Bewegen en niet in het minst het werkveld hun kennis en ervaring.  Denk aan sessies over ‘Een leven lang bewegen begint bij de basisschool’, ‘Hoe ontwerpen we sportapps’, ‘Een pedagogisch prestatieklimaat in de sport kan dat wel?’, ‘Actief leven en gezonde stress’ en nog veel meer interessante thema’s die je als sport- en beweegprofessional kunt bijwonen.

Opening keynote Peter van Maurik over zijn donorhart (Transfit)

Leren bewegen kennisclips

Actieve leefstijl kennisclips

Beweegvriendelijke omgeving kennisclips

Partners en werkveld samenwerking kennisclips

Fontys kennisclips